HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massage

De Hotstone massage is een massage die zijn oorsprong vindt in China en inmiddels 2000 jaar terug gaat. Ook in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Europa, Egypte en India wordt deze methode al eeuwen lang gebruikt.

Tijdens de Hotstone massage maken wij gebruik van zogeheten basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium en blijven hierdoor niet alleen lang warm maar ze ze geven ook hun persoonlijke energie door. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, hierdoor verdwijnt vermoeidheid en spanningen in het lichaam. Het ontgiftingsproces van het lichaam wordt versterkt en de transpiratie verbetert. Hotstone massage is dan ook aan te raden bij o.a. spier-, rug- en nekpijn, een slechte doorbloeding, stress en vermoeidheid en heeft een diep ontspannende werking.

De effecten van een hotstone massage:

Een hotstone massage verlicht spanningen en geeft je weer energie. Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, stimuleert de organen, verbetert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam meer in balans.

 

Meer weten over de hotstone massage?

Wil je meer weten over de hotstone massge? Vul dan het contactformulier hiernaast in.